Du har valgt:

Netværkskonsulent til miljø og cirkulær økonomi

MiljøForum Fyn er en del af Udvikling Fyn og det fynske forum for udvikling af bæredygtig forretning inden for industri og byggeri. Gennem netværk, viden, værktøjer og specialiseret forretningsudvikling hjælper vi virksomheder med at minimere ressourceforbruget, indføre miljøledelse og forretningsdrevent CSR samt udvikle nye miljøteknologier og bæredygtigt byggeri. MiljøForum Fyn har 130 medlemmer blandt virksomheder, uddannelsesinstitutioner og 9 fynske kommuner.

Trin 1
Persondata
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Det tager kun et øjeblik at sende din ansøgning. Ansøgningsprocessen består af tre simple trin.

Undervejs har du mulighed for enten at indtaste din ansøgning eller uploade den og eventuelle andre dokumenter som vedhæftede filer.

Din ansøgning er først afsendt når du har gennemført alle tre trin.

 

Nedenstående er et eksempel på indholdet af betingelserne. Det er vigtigt at I som virksomhed retter betingelserne til, så de beskriver den måde I behandler ansøgningerne på. Betingelserne kan tilrettes på skærmbilledet Tekster under fanebladet Layout på JobNext administrationssiden. Fjern dette afsnit når betingelserne er rettet til.
Denne service anvendes til at sende en ansøgning til virksomheden Udvikling Fyn. Alle de oplysninger du afgiver i forbindelse med registering af din ansøgning behandles fortroligt og vi forpligter os til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data.
Vi opbevarer din ansøgning i op til 6 måneder, men vi kontakter dig kun vedrørende eventuelle andre relevante stillinger, hvis du giver tilladelse til dette i forbindelse med registrering af din ansøgning.
JobNext anvendes som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger. Alle de oplysninger du afgiver er dog udelukkende tilgængelig for os og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger du afgiver.

  Jeg accepterer


Powered by JobNext