Udvikling Fyns drivkraft er en vilje til at stå sammen og arbejde på tværs af kommuner, virksomheder og brancher, og vores mål er vækst på Fyn. 

Vi vil på seks udvalgte forretningsområder med store vækstpotentialer samle værdikæderne og binde erhvervet sammen med det offentlige og forskning/ uddannelse.

Via detaljeret strategisk markedsindsigt på hvert område sætter vi viden, værktøjer og relevante aktører i spil overfor hinanden og skaber forudsætningerne for udviklende og kommercielle samarbejder samt tiltrækning og etablering af nye virksomheder på Fyn.

Lokation
Odense

Ansøgningsfrist
18. februar 2018

Struktureret analyse- og BI-studentermedhjælper

Data og analyse er vigtige elementer i bestræbelserne på at skabe vækst på Fyn. I Udvikling Fyn har vi stort fokus på at træffe beslutninger ud fra et oplyst grundlag.

For at understøtte den fortsatte forretningsudvikling søger vi derfor en studentermedhjælper, som skal varetage en række forskellige analyseopgaver på tværs af Udvikling Fyns syv forretningsområder.

Dine opgaver:

Du skal være i stand til at omsætte statistik, analyser og tal til brugbar og konkret viden, der kan sættes i spil i koncept- og forretningsudvikling. Vores opgaver varierer i indhold og kompleksitet, hvorfor god formidling af resultaterne altid er i fokus.

Eksempler på opgaver kan være:

  • Udarbejdelse af grundlaget for og gennemførelse af effektmålinger af events og markedsføringskampagner.
  • Gennemførelse af desk research af markeder og forretningsmuligheder i forbindelse med tiltrækning og udvikling af nye business cases.
  • Vedligeholde og videreudvikle værktøjerne til måling og formidling af resultater

Du bliver en del af den nyoprettede afdeling ”Business Intelligence” og vil referere til vores Business Intelligence Manager.

Din profil:

Du har en stor passion for at arbejde med forretnings- og markedsindsigter og omdanne disse til

muligheder, der kan skabe fremgang og udvikling for Udvikling Fyns ejere og samarbejdspartnere. Som person er du nysgerrig og analytisk af sind. Det falder dig naturligt at skabe struktur og sætte perspektiv

på mange forskellige informationer. Du formår at arbejde selvstændigt og systematisk i dit arbejde og er god til at motivere dig selv. Fagligt har du stiftet bekendtskab med forskellige statistiske og analytiske metoder – også gerne i praksis.

Dine løn- og ansættelsesvilkår:  
Din arbejdstid er ca. 12-15 timer om ugen, og du får løn efter overenskomst.  
 
Tjenestested er Udvikling Fyn, hvor du ansættes i Business Intelligence på adressen Forskerparken 10, 5230 Odense M.  

Er du interesseret?  
Har du de rigtige kompetencer og den nødvendige erfaring til at gøre en forskel, så send en motiveret ansøgning og dit CV.

Du er velkommen til at kontakte Business Intelligence Manager for Udvikling Fyn, Daniel Kargaard Svendsen, på tlf. 2461 9477 eller mail dansv@udviklingfyn.dk, hvis du har spørgsmål.

Udvikling Fyn indkalder løbende til samtaler. Seneste frist for ansøgning er mandag den 18. februar.