MiljøForum Fyn Byggeri er en del af Udvikling Fyn og er en erhvervsklynge, som arbejder for vækst og udvikling af virksomheder relateret til byggebranchen.

Gennem netværk, viden og specialiseret forretningsudvikling hjælper vi virksomheder med at skabe forretning med bæredygtighed og digitalisering som udgangspunkt.

MiljøForum Fyn Byggeri har en lang række klyngemedlemmer fra virksomheder, uddannelsesinstitutioner, organisationer og kommuner som alle bidrager til at klyngens virksomheder gennem samarbejde bliver de mest konkurrencedygtige i byggerier med et bæredygtigt eller digitalt fokus.

Lokation
Odense

Ansøgningsfrist
31. januar 2018

Forretningsudvikler til det digitale byggeri

Vores nye forretningsudvikler tænker i utraditionelle løsninger, fremmer projekter og samarbejder og er ikke bange for nye udfordringer. Lyder det som dig, så er du måske den rette M/K til at tage den fynske byggebranche til helt nye højder inden for innovation, vækst og værdiskabelse ved brug af digitalisering?

I Miljøforum Fyn har vi fingeren på pulsen indenfor bæredygtigt byggeri, både regionalt og nationalt. Til trods for at vi har gang i mange gode initiativer, ligger der et stort uudnyttet potentiale for produktivitetsforbedringer, nye løsninger og mere bæredygtigt byggeri gennem digitalisering af de fynske byggevirksomheder. Dette uudnyttede potentiale i markedet ønsker vi er realisere, og vi søger nu efter den rette til at sætte os i det digitale førersæde.  

Vi samarbejder med en engageret klynge af virksomheder i hele byggeriets værdikæde, der får ny viden, netværk og vækst igennem nye forretningskoncepter, udviklet i samarbejde med hinanden, med videns institutioner og innovationsnetværk, og med Miljøforum Fyn som facilitator.

Om stillingen

Som vores nye digitale forretningsudvikler kommer du til at indgå i et stærkt team på i alt 4 medarbejdere med forskellige kompetenceområder.

Dit primære ansvar bliver forretningsudvikling på tværs af virksomheder og samarbejdspartnere ifht. at udforske det uudnyttede potentiale i den digitale verden - i samarbejde med forretningschefen.

Du får ansvaret for at udvikle projekter og business cases indenfor det digitale område, med det mål at skabe vækst og forbedret konkurrenceevne i byggeerhvervet. Gennem indsigt i ny viden om digitale teknologier og processer, skal du, sammen med virksomheder og samarbejdspartnere, udvikle nye forretningskoncepter, som kan kommercialiseres og som kan styrke konkurrenceevnen i de fynske byggevirksomheder

 Kvalifikationer

Vi forventer at du:

  • Har en bygningsmæssig baggrund eksempelvis som bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt
  • Har erfaring med digitale processer i byggebranchen og har kendskab til nye digitale teknologier der er på vej
  • Har erfaring eller kendskab til forretningsudvikling, udvikling og realisering af business cases - gerne med både lokalt, nationalt perspektiv.
  • Får energi af at tale med mennesker, skaber nye relationer og stærke samarbejder
  • Får ting til at ske på egen hånd og har et stort ønske om at opdrive og udforske nye muligheder
  • Kan lide at have mange bolde i luften og samtidig formår at afslutte opgaver
  • Skaber fremdrift og motiveres af at lykkedes med de KPI’er, der er fastlagt i handlingsplanen
  • Trives og bidrager positivt i et teamsamarbejde

Løn - og ansættelsesvilkår

Fast fuldtidsstilling med løn efter kvalifikation og gældende overenskomst. Vi tilbyder en stilling med mulighed for en god work-life-balance i en organisation med en uhøjtidelig omgangstone og en flok engagerede kollegaer, der arbejder målrettet for at skabe vækst og udvikling på Fyn.

Arbejdspladsen ligger i Syddanske Forskerparker Odense, men du får hele Fyn som arbejdsplads. Kørekort og egen bil er en nødvendighed. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning og CV sendes senest den 31. januar 2017. Samtaler afholdes løbende.

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt da Christina Melvang, forretningschef for MiljøForum Fyn på mail cme@udviklingfyn.dk eller mobil +45 2023 1634